top of page

Sponsra en hund!

jag är  öppen för erbjudanden på sponsringsnivå men känner att en siffra  av  2000 sek  per huvudspannhund, 1250 sek  för övriga tävlingshundar och 750 sek för pensionärerna får  vara lämpligt och skulle hjälpa oss avsevärt att göra inköp såsom hundskor, löparplast, selar, hjälpa till med foderkostnader etc.. Vi tar emot flera sponsorer  för enskilda hundar men vill att så många hundar som möjligt ska bli sponsrade så att hundarna inte känner sig utanför och ouppskattade :-)

jag är  inte så bekväm med att be om stöd så skulle föredra för  alla som sponsrar en hund för att få tillbaka något. Förra året försökte vi ge alla som sponsrade en hund en kennelvara. Om du sponsrade en hund och inte fick något, vänligen meddela oss det). I år kommer vi definitivt att tillhandahålla "signerade" bilder av "din" hund – valet  är din om du vill att hunden, föraren, föraren eller alla tre ska skriva under.  dessutom  vi kommer att erkänna alla sponsorer genom sociala medier samt lägga till en  detaljerad personlighetsbeskrivning av hunden bredvid sponsorns namn (och foto/kennellogotyp om du så önskar) på vår  hemsida.    

Det finns några hundar som redan har sina "särskilda" sponsorer men som vi säger kan hundar ha flera sponsorer.

Kontakta oss för att diskutera individuell hundsponsring.

Donationer kan göras via Paypal. Kontakta oss gärna för att prata om hundarna, speciellt om det finns en historia eller länk bakom att sponsra en viss hund!

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page