top of page

Jag kommer att förverkliga din dröm!

Detta är vad vi erbjuder som standardresor, men om du har en idé om något du skulle älska att göra, kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga din dröm!

Boka slädtur

1) Klicka på rubriken på turen är intresserad av

2) Hitta ett datum i min kalender som passar är

3) Skicka en förfrågan till mig via formuläret på sidan !

1 timmes tur med hundspann

En kortare prova-på-tur med hundspann där vi kör och ni åker sittandes på slädaen som dras av Siberian huskys. Pris: 1050 Sek/person I priset ingår plats på hundsläde (2vuxna 2 barn alt 3 vuxna av normals storlek/släde) samt en kunnig hundspannsguide. Turen varar ca 1 timme.

3 timmar fika upplevelse med hundspann

Vår mest populära tur där ni åker sittande på släden som dras av siberian huskys. Före själva körningen får ni lära er att ta hand om hundarna såsom varför dom får köttvatten innan och vi visar hur man selar på hundarna och lättast sätter i dom framför släden. När hundarna är på plats framför släden och vi har satt att allt ser bra ut att köra vi en vända på 12 km. Vi fikar kaffe/te och bullar efter upplevelsen. Denna tur rekommenderar vi varmt till alla som vill få en fin upplevelse med hundarna. Pris: 1450/1000 Sek/person I priset ingår fika, plats på hundsläde (2vuxna 2 barn alt 3 vuxna av normals storlek/släde) samt en kunnig hundspannsguide. Turen varar ca 3 timmar.  

3 timmar lunch upplevelse  med hundspann

En av våra populära turer där ni åker sittandes på släden som dras av siberian huskys. Före själva körningen får ni lära er att ta hand om hundarna såsom varför dom får köttvatten innan och vi visar hur man selar på hundarna och lättast sätter i dom framför släden. När hundarna är på plats framför släden och vi har satt att allt ser bra ut att köra vi en vända på 12 km. Vi fikar kaffe/te och bullar efter upplevelsen. Denna tur rekommenderar vi varmt till alla som vill få en fin upplevelse med hundarna. Pris: 1550/1000 Sek/person I priset ingår lunch, plats på hundsläde (2vuxna 2 barn alt 3 vuxna av normals storlek/släde) samt en kunnig hundspannsguide. Turen varar ca 3 timmar.

Lär dig köra eget hundspann

Lär dig att köra ett hundspann! Efter en säkerhetsgenomgång och en introduktion kommer vi att köra en motsvarande tretimmes upplevelse.

Ni får själva köra ett mindre spann på ca 3-5 hundar/släde. När vi kommer tillbaks fikar vi kaffe/te och bullar. Pris: 1750 Sek/person I priset ingår fika, eget hundspann samt en kunnig hundspannsguide. Turen varar ca 3 timmar. max 2  pers.

Bokningsregler

- Boka din senast dagen innan, men ju tidigare du är ute desto större chans har du att få just din önsketid/dag.

- Betalning via swish eller kort på plats

- Bokningen är bindande men ej personlig. Så länge du hör av dig i tid kan vi byta dag i mån av lediga tider.

- Var uppmärksam på att du behöver en mailbekräftelse från oss på din bokningsförfrågan för att bokningen ska vara giltig.

bottom of page